Παρουσίαση της νέας μας εταιρικής ταυτότητας

Έχοντας συμπληρώσει μία πορεία 26 χρόνων στον χώρο του Τεχνικού Λογισμικού και της υποστήριξης των Μηχανικών, η ERGOdesign αποφάσισε να προχωρήσει σε ανανέωση του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητάς της ακολουθώντας τις νέες τάσεις και αναδεικνύοντας το νέο μας κεντρικό σύνθημα: The tools we trust.

Τα Εργαλεία που Εμπιστευόμαστε είναι μία προέκταση της εταιρικής μας φιλοσοφίας ·είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να ανταποκρινόμαστε ανελλιπώς και με απόλυτη αυτοπεποίθηση στις δικές σας ανάγκες.

Μέσα σε αυτές τις τρεις σχεδόν δεκαετίες, εξελιχθήκαμε και τολμήσαμε δυναμικά να επεκτείνουμε τις γνώσεις, την γκάμα προϊόντων και τις υπηρεσίες μας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη διατήρηση της ποιότητας και του εμπορικού μας πλεονεκτήματος. Διαμορφώσαμε έναν επαγγελματικό χαρακτήρα που διέπεται από ειλικρίνεια και αμεσότητα, καθιερώνοντας έτσι μία σχέση εμπιστοσύνης με κάθε μοναδικό πελάτη ή συνεργάτη μας.

Αφοσιωμένη στους στόχους της, η ERGOdesign διασφαλίζει διαρκώς το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εξειδίκευσης του προσωπικού της. Μέσα από το νέο εταιρικό μας σήμα προσπαθούμε να μεταφέρουμε όλα όσα αντιπροσωπεύει πλέον η ανανεωμένη εταιρεία μας, συμπεριλαμβανομένης της μη διάθεσής μας για εφησυχασμό.

Το νέο «σήμα κατατεθέν» της εταιρικής μας οντότητας, αποτυπώνει τις αξίες και δράσεις της ERGOdesign μέσα από μία αρχετυπική αναφορά. Αθέατος παράγοντας που συνδέει κάθε μας έργο και συνεργασία είναι η ακρίβεια στην υλοποίηση και η σταθερότητα στην εξυπηρέτηση, δύο εταιρικές μας αξίες που βρήκαν τον συμβολισμό τους σε ένα εργαλείο υψηλής ακρίβειας για την τεχνική μελέτη και σχεδίαση: τον διαβήτη.

Η κόκκινη κουκκίδα παραμένει ενσωματωμένη στο σήμα μας σταθερά, ως μια ατομική αλλά και συλλογική υπενθύμιση της αφοσίωσής μας στο εταιρικό όραμα, συνδέοντας πάντα την ίδρυση και ιστορία της ERGOdesign με όλα όσα πρεσβεύει πλέον η ανανεωμένη εταιρεία μας.

Τον μετασχηματισμό του σήματος σχεδίασε και επιμελήθηκε η Νατάσα Χατζηαγγελή, μηχανικός σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων.